FOTO VIDEO Primăria Cernavodă continuă asfaltările în cartierul Columbia

Asfaltări în cartierul Columbia din Cernavodă.

Primăria Cernavodă continuă asfaltările în cartierul Columbia, iar apoi are în plan realizarea unui proiect de termie în această zonă astfel încât locuitorii de aici să aibă parte de căldură și apă caldă. De asemenea, un alt proiect desfășurat în această perioadă de către Primărie se referă la asfaltarea curții Spitalului Orășenesc Cernavodă.

Viceprimarul orașului Cernavodă, Șerif Cîrjali, a povestit pentru CTnews, ce proiecte  are în vedere Primăria pentru cartierul Columbia.

“Suntem în cartierul Columbia, zona Tabără și, exact cum a promis domnul primar se va asfalta tot cartierul. Avem acum de asfaltat pe reabilitare, dar urmează acum proiectul de termie, care va fi suprateran. Acum suntem la proiectare și vrem în iarna viitoare, dacă nu iarna asta, să rezolvăm problema căldurii și a apei calde în zona Tabără”, a declarat viceprimarul Șerif Cîrjali.

El a precizat că zona cartierului Columbia este una în care politicienii vin doar în campania electorală.

“Zona aceasta este una mai puțin frecventată de politicien. În acest cartier vin doar în campanie electorală. Noi suntem aici, dacă nu zilnic, atunci săptămânal, lunar, suntem în zona respectivă pentru doleanțele celor din acest cartier”, a mai spus viceprimarul orașului Cernavodă.

Șerif Cîrjali a mai anunțat și că sunt în derulare lucrări de infrastructură rutieră în curtea Spitalului Orășenesc Cernavodă, acestea urmând să arate diferit la finalizarea proiectului.

Mai avem în spital lucrări de executat, tot pe întreținere. Am rașchetat stratul de uzură și punem un strat nou de asfalt, bineînțeles, cu ridicarea canalizărilor, trotuare, borduri. Deci curtea spitalului va arăta altfel după renovare. Toate investițiile se fac din fonduri proprii”, a mai declarat viceprimarul Șerif Cîrjali.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*