Primăria Constanța desființează sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga

Sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga va fi desființat

Primăria Constanța a anunțat că sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga va fi desființat.

Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de Circulație, cu avizul IPJ Constanța- Serviciul Rutier, în contextul instituirii regimului de sens unic pe strada Nicolae Iorga, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre bulevardul Tomis.

Odată cu implementarea proiectului de reconfigurare a arterei rutiere nu mai există fluxul virajului la stânga dinspre strada Nicolae Iorga spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Astfel, va fi asigurată fluența circulației pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe relația înainte.

Lucrările se vor desfășura luni noaptea, echipele administratorului drumului public vor monta indicatoarele rutiere și vor trasa marcajele care vor reglementa circulația în zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Bai Dorelee, daca vin acum pe Lapusneanu de la Dacia, unde mai fac stanga ? La trocadero ai blocat, la casa de cultura ai blocat, acum blochezi si Iorga.

    Lasa te rugam pe altcineva mai competent sa se ocupe de trafic pana nu e prea tarziu.

  2. Mai bine rămâneai dracului naufragiat undeva ca în Constanța faci umbră asfaltului (acolo unde este) DEGEABA!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*