Primăria Constanța crede că orașul are munți în jur. O imagine copiată de pe Internet însoțește cererea de acord de comunicare a instituției

Munții de la Constanța. FOTO Primăria Constanța
Munții de la Constanța. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța se conformează noilor cereri legate de comunicare și protecția datelor personale, dar face o gafă cel puțin amuzantă.

Proverbialul Dorel pare că s-a angajat la departamentul de comunicare și ne trimite poze cu un oraș aflat pe malul mării și la poalele munților. Nu știm care este acel oraș, dar la Constanța sigur nu avem munți.

Munții de la Constanța. FOTO Primăria Constanța
Munții de la Constanța. FOTO Primăria Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*