Primăria Constanța continuă să amplaseze coșuri de gunoi

Coș de gunoi. FOTO Primăria Constanța

La solicitarea constănțenilor, dar și pentru a încuraja locuitorii să nu mai arunce deșeurile pe jos, Primăria continuă să amplaseze coșuri de gunoi pe străzile Constanței.

În această perioadă, Serviciul Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Constanța a montat 60 de coșuri noi de gunoi simple și alte 15 pentru colectare selectivă: pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între Trocadero și Casa de Cultură, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, pe bulevardul Ferdinand, pe strada Răscoala din 1907, pe strada Mihai Viteazu, pe strada Dezrobirii și pe strada Soveja.

În același timp, în mai multe zone din oraș au fost montate bănci la solicitarea constănțenilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*