RAJA oprește apa în mai multe cartiere din municipiul Constanța

apa, raja, oprita, avarie
Apa va fi oprită. FOTO Pixabay.com

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile marți, 12 martie,  pentru lucrări de conectare la sistemul centralizat a rețelelor nou edificate, dar și pentru sectorizarea sistemului pe mai multe străzi din municipiul Constanța.

Pe timpul desfășurării lucrărilor, în intervalul orar 00.00 – 20.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Șoseaua Mangaliei – tronsonul delimitat de Gara Constanța și Pod Doraly, inclusiv cartierul Abator;
  • strada Caraiman – zona cuprinsă de bd. 1 Mai Vechi și bd. Aurel Vlaicu;
  • 1 Mai – porțiunea aflată între str. Th. Burada și Pod Doraly, cu străzile adiacente;
  • cartier KM 4 – segmentul delimitat de bd. 1 Mai Vechi  și str. Pajurei, cu străzile adiacente;
  • punctele termice din zonele implicate.

Totodată, se va furniza apă cu presiune redusă în cartierul Poarta 6, la etajele superioare ale imobilelor putându-se înregistra lipsa totală a acesteia.

Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL34: “Reabilitare conducte magistrale tronson 3 – Municipiul Constanța”, în valoare totală de aproximativ 40 mil. lei. Lucrările vizează edificarea de cămine și montare vane, dar și cuplarea noilor conducte la sistemul centralizat de pe străzile Theodor Burada, Șos. Mangaliei și Iederei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*