Primăria Constanța continuă reabilitarea arterei rutiere cuprinse între Gara CFR și stațiunea Mamaia

Lucrări de asfaltare în Constanța. FOTO Primăria Constanța

Reabilitarea și modernizarea arterei rutiere cuprinse între Gara CFR și stațiunea Mamaia, continuă pe bulevardul 1 Decembrie 1918 cu tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardele I.C. Brătianu și Ferdinand.

Astăzi, echipele de lucrători pregătesc pentru asfaltare sensul de mers către stațiunea Mamaia. Prin urmare, circulația rutieră este restricționată pe acest sector de drum și se desfășoară pe câte o bandă pe sensul de mers către Gara CFR.

Totodată, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada, banda întâi e restricționată pe sensul de mers către Gară pentru lucrările de amenajare a trotuarelor. După introducerea în subteran a rețelelor de utilități, compactarea terenului și montarea stâlpilor de iluminat, acum se lucrează la montarea bordurilor și a pavelelor pe trotuare pentru a permite, în scurt timp și asfaltarea acestei porțiuni din bulevard.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*