Stagiunea Estivală 2022 continuă și săptămâna aceasta

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța. FOTO Adrian Mergiani
Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța. FOTO Adrian Mergiani

Vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 20.30, în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” veți putea trăi, din nou, momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni.

Weekendul acesta sunt programate trei evenimente deosebite: „O sole mio”, „Concert estival” și „Magic Swing”.

Prin abordarea inedită, aceste spectacole schimbă mentalități, iar percepția asupra muzicii clasice este acum una mult mai relaxată, iar spectatorii de toate vârstele vin într-un număr din ce în ce mai mare.

Până pe 15 septembrie, Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski” împreună cu Primăria Constanța vă invită la Stagiunea artistică estivală. Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*