Primăria Constanța continuă procesul de reorganizare a circulației rutiere în cartierul Tomis Nord

Circulație în Constanța. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că după ce perimetrul cuprins între bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Suceava a fost reconfigurat pentru a asigura simultan condiții optime pentru circulația pietonilor pe trotuare și o fluență a traficului rutier, începând de miercuri, 20 martie se va institui regimul de sens unic și se vor extinde intrările pe aleile din zona cuprinsă între strada Soveja, strada Adamclisi, strada Suceava, aleea Capidava și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Circulația rutieră se va desfășura astfel:

– aleea Făt-Frumos, se va institui sens unic dinspre strada Adamclisi spre aleea Heracleea;

– aleea Heracleea, se va institui sens unic dinspre strada Prelungirea Adamclisi spre aleea Făt-Frumos;

– aleea Capidava, se va institui sens unic dinspre aleea Heracleea spre strada Adamclisi.

“Totodată, de joi noapte, dacă vremea va permite aplicarea marcajelor rutiere, se vor institui sensuri unice pe străzile Adamclisi și Sucevei. Pe strada Adamclisi se va circula dinspre strada Soveja către strada Sucevei, iar pe strada Sucevei va fi instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

În vederea fluidizarii traficului rutier, recomandăm conducătorilor auto să folosească ca traseu principal ruta strada Adamclisi- strada Suceava- bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu cetățenii din zonă, experți în sistematizare rutieră și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța” – Primăria Constanța.  

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*