Restricții de trafic pe strada Unirii din Constanța: se reabilitează carosabilul

Restricții de trafic pe strada Unirii: se reabilitează carosabilul. FOTO Primăria Constanța

Zona carosabilă de pe strada Unirii din Constanța este decopertată pe tronsonul delimitat de strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu pentru a fi recondiționată cu asfalt. Echipele administratorului drumului public intervin luni, 14 iunie, cu utilaje de frezare, circulația autovehiculelor fiind restricționată alternativ, pe câte un sens, până la ora 16.00.

Intervențiile vor continua marți, 15 iunie, și miercuri, 16 iunie, cu restricții parțiale de trafic rutier în intervalul orar 08.00 – 16.00.

În măsura în care condițiile meteo sunt favorabile, în această săptămână se vor desfășura și lucrări de asfaltare. Se execută cea de-a doua etapă a procesului de reabilitare a tramei stradale, după ce au fost efectuate lucrări de recondiționare a trotuarelor.

„Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil”, au transmis reprezentanți ai Primăriei Constanța.

De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*