Primăria Constanța anunță restricții de circulație pe 1 și 2 iunie

Politie Rutiera. FOTO Catalin Schipor

Două zile de petrecere îi aşteaptă pe cei mici, în Piaţa Ovidiu, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Deschiderea oficială are loc vineri dimineaţă de la ora 10:00 cu „Maratonul Copilăriei“, iar apoi cei mici se vor distra alături de personajele lor preferate din desenele animate.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente se vor lua măsuri de blocare a următoarelor artere de acces: strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Sulmona, urmând ca pe strada Marcus Aurelius să se circule pe ambele sensuri; strada Remus Opreanu (de lângă Direcția Agricolă) la intersecția cu strada Revoluției din 22 decembrie 1989, pe strada Revoluției din 22 decembrie 1989 se va circula dinspre strada Remus Opreanu spre bulevardul Regina Elisabeta.

Restricțiile de circulație se vor aplica în zilele de 1 și 2 iunie în intervalul orar 10:00 – 21:00

Pentru cei mari, clubul Goblin a pregătit un sfârșit de săptămână plin de distracții. Astfel că, în datele de 01 și 02 iunie 2018 în intervalul orar 18:00 – 23:00, pe plaja Modern din Constanța vor concerta, printre alții, Paraziții, Șatra Benz, Axon, Tranda.

Se va lua măsura de blocare a accesului auto pe strada Lebedei (strada adiecentă locului în care se va desfășura evenimentul) pe porțiunea cuprinsă între Tomis Marina Office și bariera de acces pe plaja Modern. Blocarea se va realiza în zilele de 1 şi 2 iunie 2018 între orele 12:00 – 23:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*