FOTO Primarul Nicoleta Vrabie: “Am reușit să aducem bucurie copiilor noștri”. Ziua Copilului sărbătorită cu multă culoare și veselie la Peștera

Ziua copilului, sărbătorită la Peștera. FOTO Primăria Peștera
Ziua copilului, sărbătorită la Peștera. FOTO Primăria Peștera

Comuna Peștera din județul Constanța a fost gazda unor manifestări memorabile dedicate Zilei Internaționale a Copilului, desfășurate la Stadionul Recolta. Evenimentul, coordonat de primarul Nicoleta Vrabie și Consiliul Local Peștera, a adus bucurie și distracție celor mici printr-o serie de activități variate și captivante.

Printre atracțiile principale s-au numărat locuri de joacă gonflabile, animație, jocuri și concursuri, dans și activități de entertaining. De asemenea, copiii au avut ocazia să asiste la spectacole de magie și iluzionism, să se bucure de baloane modelabile, vată de zahăr și confetti.

Manifestarea a inclus și prezența unor personaje îndrăgite de copii, alături de o cabină foto pentru amintiri de neuitat și tatuaje temporare, toate contribuind la crearea unei atmosfere de poveste.

Organizatorii au reușit să ofere o zi de neuitat copiilor din comună, subliniind astfel importanța acestei zile dedicate celor mai tineri membri ai comunității.

„Suntem extrem de fericiți că am reușit să aducem atâta bucurie copiilor noștri. Ziua Internațională a Copilului este un prilej special de a le arăta cât de mult înseamnă pentru noi. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest eveniment de succes!” a declarat Nicoleta Vrabie, primarul comunei Peștera.

Primăria a oferit celor mici 385 pachete cu ceasuri și șepci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*