Primăria Constanța anunță începerea lucrărilor de asfaltare în zona Trocadero

Asfaltarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu continuă astăzi în intersecția Trocadero pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR. Lucrările au început în această dimineață și vor dura până mâine, 12.10.2023, ora 22:00. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, accesul în și din strada Portiței a fost interzis, iar din strada Secerișului se virează obligatoriu la dreapta. În acest timp, traficul se desfășoară pe câte 2 benzi de circulație pe sens cu restricțiile menționate, motiv pentru care rugăm constănțenii să folosează, pe cât este posibil, rute alternative.

Pe timpul executării lucrărilor semaforizarea este oprită pentru fluidizarea circulației.

Constănțenii sunt rugați ca în în această perioadă să nu parcheze pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe o distanță de 200 m din centrul intersecției atât pe un sens cât și pe celălalt pentru a nu îngreuna activitatea utilajelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*