Primăria Constanța anunță decopertarea carosabilului pe strada Ștefan cel Mare. Lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier

Lucrări pe strada Ștefan cel Mare. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că șoferii sunt rugați să evite astăzi și mâine circulația pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între strada Avram Iancu și strada Atelierelor. Pe acest tronson se vor desfășura lucrări de frezare a carosabilului, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 08:00-16:00. După finalizarea procesului de frezare a carosabilului, se va așterne asfalt și vor fi aplicate marcaje rutiere.

Pe strada Ștefan cel Mare, au fost reconstruite trotuarele, s-au înlocuit bordurile iar terenul a fost stabilizat prin așternerea de piatră. S-au amenajat casete pentru spații verzi unde se vor planta copaci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*