Accesul auto în porturile maritime se poate plăti online, prin intermediul unei aplicații mobile

Intrare Portul Constanța - Poarta 1. FOTO Cătălin SCHIPOR

Accesul auto în porturile maritime Constanța și Midia se poate plăti online prin intermediul aplicației mobile PortALL, aplicație disponibilă în Google Play și AppleStore. Aplicația simplifică procedurile de acces auto în incinta porturilor maritime, atât pentru agenții economici ce își desfășoară activitatea în acest perimetru, cât și pentru societățile de transport ce execută activități ocazionale.

Potrivit reprezentanților CN APM SA Constanța, prin intermediul aplicației Port ALL se pot cumpăra tichete de acces valabile pentru 24 de ore, iar plata se face prin intermediul unui gateway de plată securizat. Achiziția unui tichet de acces va permite ridicarea barierei la porțile de acces unde se realizează identificare automată a numărului de înmatriculare a autovehiculului sau cumpărătorul va avea posibilitatea de a dovedi validitatea accesului prin prezentarea tichetului/codul QR al acestuia către un operator de la porțile de acces. Totodată, utilizatorul aplicației va avea acces la istoricul tuturor tranzacțiilor de cumpărare, iar prin intermediul aplicației va fi informat despre evenimente importante de pe teritoriul portuar care ar interesa șoferii.

Plata online a taxei de acces în port elimină timpii consumați de transportatori pentru achiziționarea biletelor la porțile de intrare în port. Conectarea sistemului de plăți online cu sistemul de control acces auto de la porți, respectiv detectarea de către acesta a prezenței la barieră a unui autovehicul cu taxa de intrare plătită reduce timpul de trecere și eventualele blocaje de la porți.

Tutorialul de utilizare a aplicației poate fi urmărit pe YouTube: https://youtu.be/Bwlbi2XiuFA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*