Primăria Constanța anunță că se anulează semaforul pentru viraj dreapta de pe strada Mihai Viteazul

Modificări în traficul constănțean. FOTO Primăria Constanța

Se anulează semaforul verde intermitent la dreapta din intersecţia străzii Mihai Viteazul cu bulevardul Mamaia, sensul dinspre bulevardul Ferdinand spre bulevardul Mamaia, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Măsura a fost luată la solicitarea Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, în scopul prevenirii accidentelor rutiere care se produc în zonă, întrucât vizibilitatea redusă din intersecţie creează un pericol pentru siguranţa traficului rutier.

Conducătorii auto vor circula după regulile semaforului principal cu trei lămpi, respectând semnificaţia acestora, iar virajul la dreapta se va efectua doar la culoarea verde a semaforului.

Măsura va fi aplicată începând din dimineața de 2 noiembrie, când semaforul verde intermitent pentru virajul la dreapta va fi demontat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*