Primăria Constanța amenajează o nouă trecere pentru pietoni, pe bulevardul Regina Elisabeta, în zona Acvariului

O nouă trecere pentru pietoni, amenajată pe bulevardul Regina Elisabeta: FOTO: Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța demarează luni, 12 decembrie, lucrările de amenajare a unei treceri de pietoni pe bulevardul Regina Elisabeta, în proximitatea treptelor de acces de la Acvariu.

„Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc și tranzitează zona, fiind avizată de Poliția Rutieră, având ca scop creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic în această zonă a orașului”, au precizat reprezentanții instituției.

Echipele Confort Urban vor aplica marcajele transversale și vor monta indicatoare rutiere.

„Ne cerem scuze participanţilor la trafic pentru disconfortul creat în procesul de realizare a lucrărilor. Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, au mai transmis sursele citate. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*