Alertă pe plaja din Mangalia după ce un băiat de cinci ani, din Neamţ, a fost dat dispărut

Poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră constănțeni au intrat în alertă, în după-amiaza zilei de vineri, 6 august, după ce un copil în vârstă de cinci ani, din judeţul Neamţ, a fost dat dispărut pe o plajă din Mangalia.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Luca, de 5 ani, din judeţul Neamţ, după ce băiatul s-a pierdut, vineri, în jurul orei 14.30, pe o plajă din Mangalia.

De urgență, s-au constituit echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi ai IJJ Constanța și polițiști din cadrul Gărzii de Coastă, iar cetățenii care puteau furniza informații despre copil au fost sunt rugați să apeleze Poliția municipiului Mangalia sau Dispeceratul IPJ Constanța.

Ulterior, în jurul orei 16.00, copilul a fost găsit, tot pe plajă, și a fost predat în siguranță părinților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*