Primăria Constanța amenajează noi locuri de parcare în zonele rezidențiale

Primăria Constanța face noi parcări. FOTO Primăria Constanța

Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de reconfigurare a amplasamentului situat pe aleea Nalbei, între blocurile L107 și L111. Terenul a fost excavat și este stabilizat prin așternerea mai multor straturi de piatră, fiind astfel pregătit pentru asfaltare.

“În prezent, se reamenajează porțiunea carosabilă care a fost eliberată de garaje și se construiesc noi locuri de parcare. Ceilalți proprietari au fost somați să desființeze construcțiile cu caracter provizoriu, în vederea regenerării urbane a zonei. În cazul în care deținătorii nu se vor conforma măsurilor privind demolarea, desființarea garajelor va fi făcută de către autoritatea publică locală, pe cheltuiala contravenienților”, a anunțat Primăria Constanța.

Pe strada Badea Cârțan, spațiul public urban este redistribuit pentru a răspunde nevoilor  pietonilor, dar și a riveranilor care vor beneficia de condiții civilizate pentru a-și parca autoturismele. Suprafața carosabilă este excavată și se decopertează asfaltul deteriorat pe aleile care asigură accesul în spațiul destinat parcării autovehiculelor.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*