Confort Urban confundă Constanța cu Mamaia. Angajații societății Primăriei eliberează bonuri greșite pentru parcare

Bonul eliberat greșit de angajatul Confort Urban Constanța
Bonul eliberat greșit de angajatul Confort Urban Constanța

S-a terminat sezonul, dar nu și pentru societatea Primăriei Constanța. SC Confort Urban împarte șoferilor bonuri de parcare greșite. În loc de Constanța, pe bon scrie “Parcare Auto Mamaia”.

Conducătorul auto care a primit bonul a declarat pentru Constanța News că parcat pe bulevardul Tomis, peste drum de fosta Poșta Mare (actual Medlife). Atunci când șoferul a refuzat să plătească pentru că pe bon scria “Mamaia”, angajatul Confort Urban i-a răspuns simplu “Am rupt bon. Acum trebuie să achitați!”.

Angajatul Confort Urban Constanța
Angajatul Confort Urban Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*