Primăria Constanța a redeschis trei dintre pavilioanele pentru pensionari

Primăria Constanța a redeschis trei dintre pavilioanele pentru pensionari

Pavilioanele pentru pensionari situate în parcul din Tomis II, în parcul de la Casa de Cultură și în parcul din zona Gării CFR au fost redeschise vineri, 23 iulie.

Potrivit Primăriei Constanța, în perioada în care au fost închise din cauza pandemiei, echipele Direcției Generale de Asistență Socială Constanța au renovat și reamenajat aceste locații atât de îndrăgite de pensionarii constănțeni.

În curând se vor redeschide și cele din parcul Viitorului și din parcul de la Teatrul de Stat.

Pavilioanele vor fi deschise zilnic, astfel încât pensionarii constănțeni să se poată întâlni, socializa și desfășura o mulțime de activități recreative, cu efecte pozitive asupra stării psihice a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*