Primăria Constanța a început eliminarea stâlpilor de iluminat de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

A început procesul de eliminare a stâlpilor de iluminat de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța, în colaborare cu operatorul rețelei de iluminat public și operatorii rețelelor de comunicații, a demarat lucrările de eliberare a trotuarelor de stâlpii de iluminat și cablurile aeriene de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Proiectul face parte dintr-un amplu program de reabilitare și modernizare a bulevardului, finanțat prin fonduri europene.

Tronsonul cuprins între intersecțiile de la Dacia și Trocadero va fi prima zonă în care se vor desfășura aceste lucrări. Procesul constă în dezafectarea stâlpilor de iluminat din beton, după ce cablurile aeriene au fost deja introduse în subteran de către operatorii de comunicații. În locul stâlpilor vechi, vor fi montați stâlpi metalici moderni, care asigură iluminatul public într-un mod eficient și estetic.

Autoritățile fac un apel către participanții la trafic să manifeste înțelegere și să evite parcarea autovehiculelor în zonele în care se desfășoară lucrările. Această măsură este necesară pentru a permite desfășurarea în condiții optime a echipelor de lucru și pentru a reduce disconfortul în rândul pietonilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*