VIDEO Dosar penal deschis de polițiști după o bătaie în Vama Veche, în care au fost implicați mai mulți tineri

Mașină de Poliție

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal după o bătaie în Vama Veche în care au fost implicați mai mulți tineri.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind mai mulți tineri care s-ar fi agresat fizic reciproc în stațiunea Vama Veche, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice umrătoarele:

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Cercetările continuă în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun” – IPJ Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*