Primăria Constanța a dat pe repede înainte procedura de selecție a proiectelor pentru „Ziua Constanței 2018” şi „Ziua Copilului 2018”

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria municipiului Constanţa le reaminteşte organizațiilor interesate că vineri, 13 aprilie 2018, ora 16:00, este ultima zi în care se pot depune propunerile pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru proiectele nonprofit de interes general „Ziua Constanței 2018” şi „Ziua Copilului 2018”.

Bugetul maxim disponibil pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru susținerea proiectului nonprofit de interes general „Ziua Constanței 2018” este de 200.000 de lei, inclusiv TVA, iar pentru „Ziua Copilului 2018” este de 150.000 de, lei inclusiv TVA.

Documentele pot fi descărcate online de pe site-ul www.primaria-constanta.ro, iar cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii de la sediul Primăriei municipiului Constanţa din str. Cuza Vodă, nr.27, sau la numărul de telefon 0241/485.893.

Proiectele se vor întocmi conform documentației prezentate pe site-ul www.primaria-constanta.ro și se depun la sediul Primăriei Municipiului Constanța din str. Cuza Vodă, nr.27.

„Având în vedere timpul scurt până la data desfășurării celor două evenimente, în conformitate cu prevederile art.20 alin (2) din Legea nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Constanța accelerează aplicarea procedurii de selecție de proiecte“ au transmis reprezentanții instituției.   

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*