Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre vine la Constanţa, pentru a participa la Conferinţa Pentru Turism

Mircea Titus Dobre, Ministrul Turismului
Mircea Titus Dobre, Ministrul Turismului

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre a confirmat prezanţa la evenimentul “Dezvoltarea Durabilă a Turismului în România“, organizat la Constanţa în cadrul Conferinţei Naţionale JCI România 2017.

Conferinţa va avea loc VINERI, 6 OCTOMBRIE, la Campusul Universităţii “Ovidius”, din Aleea Universităţii nr. 1, între orele 10.00 – 18.00.

Printre speakerii confirmati: Ministrul Turismului Mircea Titus Dobre, Călin Ile (Presedinte FIHR), Corina Martin (Presedinte FAPT), Cristian Barhalescu (Presedinte ANAT Sud-Est), Ion Dănuţ Jugănaru (Director CCINA), Adrian Bîlbă (Director Delfinariu Constanta), Stanică Enache (INOMAR), Alin Angheluta (Decan Bucharest Business School).

Organizaţia neguvernamentală JCI Constanţa îşi propune să reunească specialişti în turism, agenţi economici, bloggeri, asociaţii de profil şi instituţii publice care să dezbată şi să prezinte strategii de turism pentru dezvoltarea pe termen lung a serviciilor şi proiectelor din sectorul serviciilor de profil turistic.

Conferinţa “Dezvoltarea durabilă a turismului în România” se adresează agenţiilor de turism, antreprenorilor din domeniul hotelier, serviciilor comerciale de tip restaurant, instituţiilor de cultură, primăriilor de pe litoral, dezvoltatorilor de proiecte tursitice, clusterelor de turism şi tuturor persoanelor interesate de turism şi networking în acest domeniu. Click AICI pentru mai multe detalii

Înscrierile se pot face online accesând linkul de aici.
Detalii la telefon: 0722828121 sau pe adresa de e-mail office@jciconstanta.ro.
Taxa de participare este de 95 lei/persoană şi include sesiunile din intervalul orar 10.00 – 18.00 si două pauze de cafea

Studenții și cadrele didactice din cadrul Universității OVIDIUS Constanța precum și reprezentanții din instituțiile publice au acces GRATUIT cu condiția de a completa formularul online de înscriere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*