Primăria Constanța a dat liber la comerțul cu mărțișoare și a stabilit prețurile pe care le vor plăti comercianții pentru tarabe

Mărțișoare de la Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Mărțișoare de la Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința operatorilor economici interesați că, începând cu data de 22.01.2018, la City Park Mall, din Bd. Al. Lăpușneanu nr. 116C – în cadrul Centrului de Informare pentru Cetățeni, se depun documentații pentru comercializare mărțișoare, felicitări și cadouri specifice.

Dosarele vor conține următoarele acte:
– cerere tip;
– certificat de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului; actul constitutiv al societății sau actul emis pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale care să conțină codul CAEN 4789 (corespondent cod CAEN 5262);
– certificat de atestare fiscală eliberat de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța din care să reiasă că nu figurează cu debite restante.

Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în H.C.L. nr.416/2017 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, pentru anul 2018 – anexa nr.8, respectiv:
– 200 lei taxa de autorizare pentru desfăşurarea de activităţi temporare;
– 1,50 lei/mp/zi pentru zona A;
– 1,00 lei/mp/zi pentru zona B.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*