Primăria Cernavodă cumpără 500 de bănci de odihnă cu ajutorul unei sponsoriări a SN Nuclearelectrica SA

Parcul Via Verde din Cernavodă. FOTO Ctnews.ro

Administrația Publică Locală a orașului Cernavodă a încheiat în cursul zilei de 25 februarie procedura de achiziție pentru un număr de 500 de bănci stradale în vederea dotării parcurilor, străzilor și a zonelor verzi din oraș.

Această achiziție vine în urma semnării contractului de sponsorizare între SNN și Orașul Cernavodă, din data de 29 octombrie 2019, ce are ca obiect achiziționarea a 500 de bănci de odihnă ce vor fi amplasate în orașul Cernavodă, suma acordată de către SNN fiind de 236.630 ron. Cele 500 de bănci achiziționate urmează să fie livrate de către prestator în luna martie.

Reamintim faptul că, Societatea Națională Nuclearelectrica SA. derulează în prezent o campanie amplă de responsabilitate socială corporatistă, o campanie responsabilă și implicată la nivelul comunității locale în vederea îmbunătățirii condițiilor de trai, a accesului la educație și la servicii medicale de înaltă calitate.

Altfel spus, buna colaborare dintre actualii factori decidenți ai Administrației Publice Locale și ai SNN s-a concretizat de această dată prin îmbunătățirea confortului urban la nivelul orașului Cernavoda.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*