Primăria a instalat noi refugii în stațiile de autobuz din Constanța

Refugii noi în stațiile de autobuz din Constanța. FOTO: Primăria Constanța

Angajați ai Primăriei Constanța continuă în această perioadă montarea adăposturilor modulare, pe bulevardele Mamaia, Tomis și strada Soveja, dar și în celelalte zone ale orașului, până când vor fi amplasate cele 125 de refugii prevăzute în contract.

„Este important ca utilizatorii transportului în comun să dispună de condiții civilizate pe perioada de așteptare a autovehiculelor. Refugiile sunt construite din materiale de cea mai înaltă calitate care oferă protecție împotriva acțiunilor corozive și a mediului salin. Partea din spate și o parte laterală sunt închise cu sticlă securizată care asigură protecție la lovire. Tabla tavanului interior este decupată pentru a permite iluminarea corespunzătoare pe timp de noapte. De asemenea, refugiile sunt dotate cu panouri de informare și cu bănci cu spătar și șezut din lemn, sigure și rezistente în timp”, au transmis reprezentanții instituției.

Aceștia fac și un apel către toți locuitorii să păstreze în condiții bune dotările aflate pe domeniul public.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*