Prima recoltă de pepeni românești a ajuns în piețele din Constanța

Prima recoltă de pepeni românești a ajuns în piețele din Constanța. FOTO RAEDPP

Prima recoltă de pepeni românești a ajuns în piețele administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța.

Pepenii provin din județele Constanța – localitatea Cogealac, Prahova – localitatea Apostolache, și Ialomița – localitatea Valea Ciorii, iar prețurile sunt stabilite de către producătorii agricoli.

Regia pune la dispoziție locații de sezon, pe care le atribuie în ordinea primirii cererilor, în următoarele piețe agroalimentare: Piața Grivița, Piața Tomis III, Piața Cireșica, Piața Brotăcei și Piața I.L. Caragiale.

În acest sens, producătorii agricoli pot depune cerere de închiriere sezonieră la intendentul din piață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*