PRIA Aviation Fly-in – singurul weekend premium de aviație pentru oamenii de business va avea loc în 13 -15 iulie la Aeroportul Tuzla

PRIA Aviation se ține pe 13-15 iulie pe Aeroportul Tuzla.

În secolul nostru mixul între aviație și business reprezintă una dintre cele mai importante ingrediente ale creșterii afacerilor deoarece timpul a devenit cea mai importantă resursă a fiecărui om de afaceri.

De aceea, PRIAevents organizează acest eveniment premium PRIA Aviation 13-15 iulie, cu sloganul Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly. Este singurul de agest gen organizat în România – un weekend luxury ce reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației – o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.

Anul acesta avem pentru prima dată, în cadrul conferinței și expoziție și demo cu drone.

PRIA Aviation are loc în 13 iulie 2018, la ora 11.00 la Aeroportul Tuzla. A doua zi, pe 14 iulie, participanții vor avea locuri la secțiunea VIP la prestigiosul miting aviatic AEROMANIA.

Parteneri de tradiție ai conferințelor PRIA Aviation sunt Regional Air Services, Regional Air School, Pilot Shop, AROPA, Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania, Cirrus Romania, E&M, Faculatatea de Inginerie Aeropspațială și nu numai.

Prin aviație puteți economisi timp, bani și o energie pentru afacerea dumneavoastră. Aveți posibilitatea să utilizați aviația generală pentru afaceri, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Conferința PRIA Aviation vă oferă studii de caz, cele mai bune practici și modalități de pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței include sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile din sectorul aviatic, cum îmbunătățim condițiile și legislația pentru aviație în România și cum dezvoltam permanent acest sector țara noastră.

Vei putea afla de la cei care participă despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală.

Evenimentul este un prilej bun pentru a scoate încă o dată în evidență legătura dintre aviație, economia locală, turism, industrie, servicii și participanții au oportunitatea să stabilească noi legături de business.

La conferința PRIA Aviation veți beneficia de cele mai importante și mai noi informații despre:

  • Dezvoltarea aeroporturilor din România; construcția de hangare pentru aviația generală
  • Modificarea codului aerian și adaptarea acestuia la necesitățile actuale
  • Simplificarea normelor de securitate pentru aviația generală
  • TVA de 5% pentru combustibilul pentru aviația generală si pentru biletele de avion pe rute interne, astfel încat să se încurajeze aviația și să se deschidă cât mai multe rute aeriene în România
  • Distribuirea banilor din aviație și către aeroclubrile și școlile de aviație private
  • Infrastructura aeroportuară. Se pot da garanții de stat pentru credite pe 20 de ani pentru piste betonate? Poate aloca statul bani și pentru aeroporturi?
  • Beneficiile aviației de business, oportunități pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri
  • Digitalizarea aeroporturilor și a industriei aviației în general
  • Oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri;
  • Cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
  • Cum poți deveni pilot și care este rolul asociațiilor și al școlilor de aviație?

Invitați sunt:

  • Decebal FĂGĂDĂU, Primar al Municipiului Constanţa ,
  • Dr. Cătălin NAE – Președinte, INCAS,
  • Remus VULPESCU – Director General, Romaero SA,
  • Radu MERICA – Președinte, Aircraft Owners and Pilots Association Romania,
  • Cristina MITCHIEVICI – Commercial Manager, Regional Air Services;
  • Cristian ALEXE – Director Executiv, Operațiuni Aeriene, CNAB,
  • Fănică CÂRNU – Director General Adjunct, ROMATSA,
  • Cristina MUNTEANU – Business Development Manager, E&M Corporation,
  • Sorin CEPOI – Director, Direcția Aerodromuri și Navigație Aeriană, Autoritatea Aeronautică Civilă Română și reprezentanți ai Ministerului Transporturilor.

PRIA Aviation reunește cei mai importanți leaderi ai industriei, oficialități guvernamentale, reprezentanți ai consiliilor județene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu vor lipsi piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație. De asemenea, vor fi prezente la conferință şi industriile conexe prin reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri automobile, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanți, dar și reprezentanți ai mass-mediei.

Astfel vei avea ocazia să îi întâlnești pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri. Nu în ultimul rând, profită de această ocazie pentru a face networking și a întâlni viitori parteneri sau pentru a menține legătura cu partenerii actuali!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*