VIDEO Prețurile la Delfinariul Constanța rămân neschimbate în anul 2019. Cum explică directorul Adrian Bîlbă această decizie

Delfinariul Constanța, sau așa cum îi este numele oficial – Complexul Muzeal de Științe ale Naturii – este una dintre puținele instituții de stat din Constanța care produce mai mulți bani decât are nevoie. Strategia din ultimii ani aplicată de Consiliul Județean Constanța, dar și ideile aplicate de directorul Adrian Bîlbă au dat roade. Popularitatea instituției a “explodat” și datorită promovării bine gândite pentru toate secțiile subordonate.

Acesta este motivul pentru care, Consiliul Județean Constanța a decis să nu modifice în anul 2019 prețurile pentru Delfinariu, Acvariu și Microrezervația Constanța.

„Noi nu modificăm prețurile în acest an. Este cuvântul pe care-l dau către vizitatori, pentru că nu se justifică să modifici prețurile în condițiile în care ai ajuns în situația de suficiență financiar-economică, adică în situația în care nu mai consumi bani de la bugetul județului. Degrevăm deci bugetul județului prin faptul că mai mulți vizitatori înseamnă mai multe venituri și preferăm să încasăm puțin de la mai mulți decât mult de la puțini. În felul acesta ne facem și mesajul educativ, și județul Constanța își face datoria față de turist și față de locuitori prin faptul că furnizează un serviciu educativ și de edutainment, adică de educație plăcută, la un preț convenabil, adică un preț de 9 euro adultul și, atenție, 2 euro copilul, în plin sezon. Este un preț care include Delfinariul și Microrezervația, un preț pe care nu îl mai găsești în alte delfinarii”, a explicat directorul CMSN, Adrian Bîlbă. 

În această perioadă din an (extrasezon), de exemplu, biletul pentru Delfinariu Constanța, Microrezervație și Expoziția de Păsări Exotice costă 20 lei pentru adulți, 5 lei pentru elevi și studenți, iar copiii de până la 7 ani nu plătesc nimic. tarifele sunt mai mari în sezon pentru ca din septembrie să scadă iar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*