Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, anunță construirea unui nou spital în Constanța

Deputatul Bogdan Huțucă / Președintele PNL Constanța. FOTO Arhiva personală
Deputatul Bogdan Huțucă / Președintele PNL Constanța. FOTO Arhiva personală

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, anunță construirea unui nou spital în Constanța, „o necesitate acută, atât pentru județul Constanța, dar și un sprijin medical pentru județele limitrofe”.

„Iată că Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, a reușit să obțină o primă victorie, importantă, pentru constănțeni, în acest proiect. Prin hotărârile Consiliului Județean și prin demersurile făcute pe lângă Guvernul României, a obținut terenul pentru construirea noului spital”, apreciză deputatul liberal.

Bogdan Huțucă spune că realizarea acestui proiect a fost unul din angajamentele PNL în alegerile locale, iar în momentul de față reprezintă o provocare imensă care va trebui să corespundă așteptărilor constănțenilor.

„În domeniul sănătății, acest proiect a fost unul din angajamentele PNL în alegerile locale care, iată, începe să prindă contur. Mă bucur că, la nivelul Consiliului Județean, au fost depuse toate eforturile în vederea atingerii acestui obiectiv. În momentul de față, pentru echipa Consiliului Județean, aceasta este o provocare imensă care va trebui să corespundă așteptărilor constănțenilor”, a spus el.

Liderul PNL Constanța consideră că pentru construirea acestui nou spital va trebui sa se lucreze „contra cronometru”, pentru a fi recuperat „un timp pierdut mai bine de 20 de ani”.

„În mandatele precedente, județul Constanța a pierdut multe oportunități privind demararea unor proiecte mastodont de infrastructură, precum construirea unui spital nou și nu numai. De aceea, președintele Mihai Lupu și echipa de la CJ vor fi obligați să lucreze contra cronometru, să recupereze un timp pierdut mai bine de 20 de ani. Nu le va fi simplu și de aceea îi asigur de tot sprijinul în acest proiect atât de ambițios. Succes în demararea acestui proiect atât de necesar pentru constănțeni”, a mai precizat Bogdan Huțucă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*