Președintele Consiliului Județean Constanța, testat negativ pentru coronavirus

Marius Horia Țuțuianu. FOTO Facebook

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a primit în cursul după-amiezii zilei de luni, 20 iulie, rezultatul testării pentru identificarea virusului SARS COV2.

“Acesta fiind negativ, atât în ceea ce îl privește pe domnul președinte, cât și pentru ceilalți angajați, contacți direcți ai colegei diagnosticate săptămâna trecută”, au precizat reprezentanții instituției.

Potrivit acestora, situația se datorează faptului că în Consiliul Județean Constanța se respectă toate normativele în vigoare, măsurile de prevenire și distanțare fizică fiind adoptate cu responsabilitate de toți angajații instituției.

„Este o ușurare pentru mine că rezultatul meu și al colegilor mei este unul negativ. Mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, colegilor mei pentru optimism și tuturor pentru gândurile bune. Colegei noastre îi doresc însănătoșire grabnică și întoarcere acasă cât mai curând. Îi asigur pe constănțeni că voi continua să lucrez, ca și până acum, pentru creșterea calității vieții dumnealor și în folosul tuturor comunităților din județul Constanța”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Programul de lucru al Consiliului Județean Constanța va continua în condiții de siguranță atât pentru angajați, cât și pentru cei care apelează la serviciile instituției. Programul cu publicul va fi în continuare restricționat, respectându-se prevederile specifice stării de alertă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*