Deputatul constănțean Mircea Banias, infectat cu coronavirus. El nu a luat contact cu senatorul Vergil Chițac și nici nu a călătorit în străinătate

Deputatul Mircea Banias. FOTO Arhiva personală M. B.
Deputatul Mircea Banias. FOTO Arhiva personală M. B.

Încă un parlamentar de Constanța se confruntă cu o infecție cu coronavirus. În cursul zilei de luni, 16 martie a.c., au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului.

În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias. El este membru al PNL.

Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților.

Recomandăm tuturor persoanelor care s-au aflat într-un contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus să se autoizoleze la domiciliu și să informeze în cel mai scurt timp autoritățile.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*