Președintele Consiliului Județean Constanța a împărțit mărțișoare pe faleza Cazinoului și la Delfinariu

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a împărțit mărțișoare. FOTO CJ Constanța

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor pe faleza Cazinoului și la Delfinariu.

“Am un respect deosebit pentru toate doamnele și domnișoarele. Cred că sunt mult mai puternice decât noi, bărbații, și sunt mereu alături de noi, fie că ne sunt mame, prietene sau soții. Luna martie mi-a dat ocazia să fac un gest frumos pentru câteva doamne.  De 1 martie, am vrut să aduc o bucurie unor doamne total necunoscute. Și cred că am reușit. Am împărțit flori și mărțișoare tuturor reprezentantelor sexului frumos pe care le-am întâlnit pe faleza Cazinoului și la Delfinariu”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

El crede că bărbații trebuie să arate femeilor cât de importante sunt pentru ei și să le mulțumească pentru că fac viața mult mai frumoasă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*