Mare Nostrum te ajută să îți faci propriul mărțișor ecologic

Mărțișoare de la Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Mărțișoare de la Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Cu puţin timp înainte de venirea primăverii, ONG Mare Nostrum vă lansează invitaţia de a lua parte la cea de-a XIII-a ediţie a evenimentului „Mărţişorul Ecologic”. Evenimentul, devenit tradiţie pentru organizaţia noastră, urmăreşte să pună în valoare capacitatea creativă a elevilor constănţeni şi să recunoască talentul şi originalitatea acestora.

„Mărţişorului Ecologic” are ca scop promovarea unui comportament responsabil faţă de mediu, prin încurajarea adoptării unui comportament ecologist cu ocazia oricărui eveniment din viaţa constănţenilor.

“Luni, 27 februarie 2017, vă invităm la CORA Brătianu, în intervalul orar 12:00-18:00, să celebrăm împreună venirea primăverii prin realizarea unor ateliere de creație de mărțișoare și a unor expoziții de mărțișoare, realizate din materiale naturale sau reciclabile. Vrei un mărțișor unic? Ce-ai zice să-l creezi chiar tu? Noi îți punem la dispoziție toate materialele, tu doar trebuie să vii!”, au transmis reprezentanții ONG Mare Nostrum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*