Târg de Flori și Mărțișoare, în Parcul Central din Năvodari

Mărțișoare. FOTO Pixabay.com

Un târg de Flori și Mărțișoare va avea loc în perioada 28 februarie – 10 martie, în Parcul Central din Năvodari.

Anunțul a fost făcut de viceprimarul din Năvodari, Costel Dumitrașcu pe pagina sa de Facebook.

Aici pot fi găsite cadouri deosebite, mărțișoare dichisite cu atenție, flori de la producătorii locali dar și diferite produse meștesugite de artizanii prezenți la târg: vase de ceramică de Horezu și Corund, podoabe tradiţionale, măşti populare, icoane, ii brodate cu mătase, obiecte din lemn pentru gospodărie, vestimentație și încălțăminte din piele naturală, împletituri din lână, obiecte de decor din ceramică pictată și din lavandă.

Bineînțeles că nu vor lipsi nici bucatele delicioase: preparate din carne, miere, vin, ţuică de prune, turtă dulce, dulceţuri şi siropuri naturale, zacuscă şi murături, prăjituri de casă, baclavale și sucuri de cătină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*