OMD Mamaia – Constanța, ultimele pregătiri cu o zi înainte de Târgul de Turism WTM Londra

OMD Mamaia - Constanța, la Târgul de Turism de la Londra. FOTO OMD Mamaia - Constanța

La Londra pregătirile pentru deschiderea unuia dintre cele mai mari târguri de turism din lume sunt pe ultima sută de metri. Delegația Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța a ajuns în capitala Marii Britanii și s-a pregătit intens în ultimele două zile pentru ca fiecare detaliu al desk-ului destinației Mamaia Constanța din cadrul standului României, să cuprindă toate elementele esențiale promovării cât mai bune a destinației:

“Am pregătit ieri și astăzi toate materialele de promovare care vor fi înmânate mai departe tour-operatorilor străini, iar cele două desk-uri – cel al destinației Mamaia – Constanța BLACK SEA COAST, respectiv al Primăriei municipiului Constanța au fost finalizate cu succes. În spatele desk-urilor toți vizitatorii târgului de turism vor putea viziona 4 filme de prezentare cu stațiunea Mamaia, respectiv orașul Constanța, dar și 2 clipuri de promovare a câte 2 minute fiecare. 

Prima zi va fi dedicată câtorva întâlniri stabilite cu tour-operatori străini din Asia, respectiv Europa, dar și câtorva întâlniri cu reprezentanți ai liniilor aeriene low-cost, care au prezentat interes pentru destinația Mamaia Constanța. Tot în prima zi a târgului de turism vom susține o prezentare a destinației noastre la standul României. Pe durata celor 3 zile ale evenimentului, vor exista degustări de vinuri românești din zona Dobrogei, diverse întâlniri de tip networking cu tour-operatori și companii pe diverse teme”, susține George Măndilă, Președinte Organizația de Management al destinației Mamaia Constanța.

Pe durata celor 3 zile ale târgului de turism de la Londra, reprezentanții organizației vor transmite în timp real informații și imagini cu ceea ce se întâmplă la târg. Litoralul românesc este reprezentat de o delegație formată din: Sebastian Ionuț Puznava, vice președinte OMD Mamaia Constanța, Laurențiu Oprescu – reprezentant al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, Enache Bucovală – președinte OMD Județul Constanța, George Măndilă, Președinte OMD Mamaia- Constanța, Diana Tătaru și Alina Bădilă – din cadrul Biroului Relații Internaționale, Comunitare și Turism al Primăriei municipiului Constanța și Oana Silviana Crăciun din partea echipei de comunicare a Organizației.

Participarea asociației noastre la târgurile internaționale de turism face parte din activitățile OMD-ului pentru promovarea destinației Mamaia – Constanța. Înființată în primăvara acestui an, asociația își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția românilor asupra experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*