„Povestirile lui Hoffmann”, o premieră pe scena Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”

”Povestirile lui Hoffmann” în premieră la Constanţa la Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vă invită în acest sfârșit de săptămână la premiera operei ”Povestirile lui Hoffmann” de Jacques Offenbach. Spectacolele vor avea loc sâmbătă și duminică, 29 – 30 mai, începând cu ora 19.00.

Premiera „Povestirile lui Hoffmann” de Jacques Offenbach, pe libretul lui Jules Barbier are regia artistică, decorurile şi light design semnate de Ştefan Munteanu, costumele de Daniela Vlădescu, conducerea muzicală fiind asigurată de Adrian Stanache, care este şi maestru de cor.

În distribuția spectacolului de sâmbătă, 29 mai, vă veți reîntâlni cu Doru Iftene, Lucia Mihalache, Silvia Simionescu, Nicoleta Ardelean, Laura Eftimie, Marius Eftimie, Mădălin Băldău, Silviu Vizan, Iulian Bratu, Ana Maria Mladinovici, Laurențiu Severin, Marius Turtoi, Maria Cernat, Cristian Caragea, Adrian Pârlea. Duminică, 30 mai, distribuția îi are în prim plan pe Răzvan Săraru, Lucia Mihalache, Silvia Simionescu, Nicoleta Ardelean, Stela Sârbu şi nu numai.

Biletele se pot achiziționa doar de la Agenția Teatrului.

Regulament, info spectatori în contextul COVID-19, info bilete și Agenție pe www.tnobconstanta.ro/bilete

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*