Carantinat la domiciliu, un bărbat din Murfatlar a urcat pe bloc și a amenințat că-i dă foc și se aruncă în gol

Un bărbat din Murfatlar s-a ales cu dosar penal după ce, aflat în carantină la domiciliu, a urcat pe blocul de locuință și a amenințat că-i dă foc și apoi se aruncă în gol.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din Murfatlar au fost sesizați luni, 29 martie, în jurul orei 09.55, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar amenința cu incendierea unui bloc de locuințe.

La fața locului s-au deplasat de îndată adjunctul Ordine Publică al IPJ Constanța, șeful Poliției orașului Murfatlar și o echipă cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța. Totodată, la adresa indicată s-au deplasat și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea cu o autoscară de la Detașamentul Medgidia.

„Polițiștii au găsit persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani, din Murfatlar, urcată pe blocul de locuințe, aceasta amenințând că se va arunca în gol, dacă nu va veni un procuror sa discute cu el. În urma negocierilor purtate cu polițiștii constănțeni, bărbatul în cauză a intrat în locuința sa, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații de specialitate”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii au stabilit că pe numele bărbatului fusese instituită măsura carantinării la domiciliu.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la gestul persoanei în cauză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*