Portul Constanța are un nou director. Nicolae-Dan Tivilichi a preluat funcția la CNAPMC

Portul Constanța
Portul Constanța

O decizie a Consiliului de Administrație la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța a făcut ca Valeriu Ionescu să fie demis.

Noul director interimar este de la 1 septembrie fostul director general adjunct, Nicolae Dan Tivilichi. Reprezentanții Companiei au anunțat că urmează să fie organizată procedura de selecție a unui manager privat, dar nu au oferit detalii legate de data acesteia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*