Ghiozdane contrafăcute, în valoare de 8.000 de lei, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

Ghiozdane contrafăcute, în valoare de 8.000 de lei, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

Polițiștii de frontieră constănțeni au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, după ce, într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China, au fost descoperite 120 de ghiozdane contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au participat la controlul amănunțit efectuat de către lucrătorii Biroului Vamal Constanța Sud la un container sosit din China, care avea ca destinatar o societate comercială din București.

„În urma controlului, au fost descoperite 120 de ghiozdane de pluș pentru copii, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Astfel, în data de 19 februarie, polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. Bunurile, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi avut valoarea totală de aproximativ 8.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*