Portuarii, din nou în grevă. Miting pentru destituirea conducerii “Administrației Portului Constanța”

Portul Constanța
Portul Constanța

Federația Națională a Sindicatelor Portuare (FNSP) iese din nou în stradă. Protestul este programat pentru 9 martie, între orele 9.00 și 11.00 în fața sediului CNAPMC.

Sindicaliștii spun că au tot făcut demersuri în ultimii 3 ani pentru reglementarea problemelor cu impact major asupra dezvoltării economice a portului. Cea mai mare problema este Master Planul Portului Constanța, dar oamenii sunt nemulțumiți și de starea avansată de degradare a infrastructurii de transport naval, subconcesionarea bunurilor proprietate publică a statului, lipsa contractelor de închiriere a infrastructurii de transport naval și altele.

FNSP cere schimbarea administratorilor, dar și a conducerii CNAPMC. Sindicaliștii spun că vor continua protestele până la momentul implementării unor soluții concrete pentru intrarea în normalitate a activității pe platforma portuară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*