Tragedie pe DN 39, în apropiere de Vama Vechie: doi tineri au murit într-un accident rutier provocat de un șofer aflat sub influența drogurilor

Doi tineri au murit, iar alte trei persoane, rănite, au ajuns la spital, după ce un șofer aflat sub influența mai multor droguri a intrat în plin într-un grup de opt tineri, ce se deplasau pe partea carosabilă. După accident, conducătorul auto a fugit de la locul faptei, dar a fost prins puțin mai târziu.

Potrivit Poliției Județene Constanța, în dimineața zilei de sâmbătă, 19 august, în jurul orei 05.25, o tragedie a avut loc pe DN 39 în apropierea localității Vama Veche, după ce un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani a intrat într-un grup de pietoni care se deplasa pe partea carosabilă.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, accidentul rutier s-a soldat cu decesul a două persoane, o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani, care au fost găsiți fără suflare la fața locului. De asemenea, alți doi tineri, în vârstă de 19 și 20 de ani, au suferit răni în urma impactului, împreună cu o tânără de 20 de ani.

Șoferul implicat în accident a părăsit locul tragediei, însă a fost identificat și reținut de polițiști în scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Acesta, în vârstă de 19 ani, a fost supus testelor pentru a depista prezența substanțelor interzise în sânge. Rezultatele au dezvăluit prezența cocainei, amfetaminei și metamfetaminei, confirmând că șoferul era sub influența acestor substanțe. Testul de alcoolemie a ieșit negativ.

Pe fondul acestor elemente, poliția a deschis un dosar de cercetare penală, investigând infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*