Pompierii militari constănțeni salvează zece adorabile rățuște dintr-o gură de scurgere

Zece rățuște, salvate de pompierii militari constănțeni. FOTO: ISU Constanța

Intervenția atipică și emoționantă a pompierilor constănțeni, care a încântat inimile trecătorilor, militarii reușind să salveze 10 boboci de rață, blocați într-o gură de scurgere a apei pluviale.

Astfel, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, într-o intervenție inedită, pompierii militari de la Detașamentul „Slt. Fripis Marius Daniel“ din Constanța au devenit adevărați eroi ai animalelor, salvând zece bobocei de rață sălbatică, care rămăseseră blocați într-o gură de scurgere a apei pluviale.

Pentru că nu au putut înlătura grilajul, pompierii militari au folosit depărtătorul hidraulic din dotarea autospecialei de stingere și au îndepărtat gratiile. Au scos rățuștele una câte una, cu mare atenție, în aplauzele trecătorilor.

Boboceii împreună cu „rața-mamă“ vor fi preluați de persoana care a apelat numărul unic de urgențe 112 și vor fi duși la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*