Festival du Bonheur revine de joi, 14 iulie, la Constanța în Parcul Teatrului de Operă și Balet

Festival du Bonheur revine, joi, la Constanța, în Parcul Teatrului de Operă și Balet. FOTO Festival du Bonheur

Cel mai spectaculos festival culinar își deschide porțile joi, 14 iulie, într-o locație inedită: Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Timp de patru zile, cele mai bune foodtruck-uri din România se adună pentru a oferi o paradă a savorilor.

Festivalul nu este doar unul gastronomic, constănțenii, dar și turiștii, se pot bucura de o amenajare specială, cu zone de relaxare, spații dedicate activităților pentru copii și muzică de cea mai bună calitate.

Experiența culturală se va îmbina cu cea culinară. Și în acest sfârșit de săptămână, veți putea trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni în cadrul Stagiunii estivale. Vineri, 15 iulie, de la ora 20.30, sunteți invitați la concertul „Marea și Muzica”. Sâmbătă, 16 iulie și duminică, 17 iulie, de la ora 20.30, spectacolul „Reverie Estivală Muzicală” revine pe scena special amenajată în fața teatrului.

Program:

  • Joi, 14 iulie: între orele 16.00 – 23.00;
  • Vineri, 15 iulie – duminică, 17 iulie: între orele 12.00 – 23.00.

Intrarea este liberă!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*