Pompierii constănțeni au o colegă nouă, o cățelușă din rasa Ciobănesc Belgian. Așteaptă propuneri pentru nume

Pompierii constănțeni au o colegă nouă, o cățelușă din rasa Ciobănesc Belgian. FOTO Facebook ISU Constanta

Un nou salvator se va alătura echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța. Este vorba despre o cățelușă din rasa Ciobănesc Belgian Malinois, recunoscută pentru inteligență, curaj și caracterul protector instinctiv.

Potrivit unei postări pe Facebook a reprezentanților ISU Constanța, cățelușa se află în perioada de acomodare cu noii săi colegi și cu noua casă, urmând să intre într-un program intens de instruire. După această perioadă, ea îi va însoți și ajuta pe salvatori în misiunile lor, cu precădere în cele de căutare și salvare din diverse medii.

„Ce nume credeți că i s-ar potrivi? Vă așteptăm cu propuneri în comentarii!”, au transmis pompierii constănțeni pe pagina lor de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*