FOTO A fost inaugurat un nou loc de joacă pentru copiii din comuna constănțeană Comana, alte două sunt în pregătire

Loc de joacă în Comana. FOTO Primăria Comana

Una dintre principalele preocupări ale administrației publice locale din comuna constănțeană Comana este de a oferi copiilor din localitate condiții cât mai bune, atât în desfășurarea procesului educațional, cât și în petrecerea timpului liber.

“Copiii comunei sunt foarte importanți pentru comunitate, ei reprezintă viitorul și este important să ne asigurăm că își pot petrece timpul într-un mod cât mai plăcut, educativ și, mai ales, în siguranță. De aceea, am aprobat în consiliul local alocarea de fonduri pentru amenajarea și reamenajarea unor locuri de joacă, în satele Comana și Tătaru”, a declarat primarul comunei Comana, Ion Adam, pentru CTnews.

Astfel, recent, la Comana a fost dat în folosință un parc de joacă pentru copii, în care primăria a investit 150.000 de lei. Lucrările au constat în amenajarea locului de joacă, dotarea cu un covor de tartan (20mx15m), ridicarea unui foișor și dotarea cu leagăne, topogane și bănci.

Un alt loc de joacă, pentru care administrația publică locală a alocat 20.000 lei, este cel din satul Tătaru.

“În satul Tătaru există un loc de joacă, însă este nevoie să intervenim pentru reamenajare și dotare. Proiectul a fost deja aprobat și în perioada următoare vor începe lucrările, astfel încât copiii să se poată bucura de acesta, în deplină siguranță, în foarte scurt timp”, a explicat primarul Ion Adam.

Un alt loc de joacă este prevăzut a fi amenajat în cartierul Orzari, un cartier nou, în care s-au mutat multe familii tinere, cu copii. Evident, primii beneficiari vor fi cei mici, însă inițiativa administrației publice locale este apreciată și de către părinți și bunici, pentru care fiecare parc va avea zone cu băncuțe și mobilier stradal, unde adulții să se relaxeze și să-și poată supraveghea copiii.

“Avem mai multe familii tinere, cu copii, care s-au mutat în acest cartier nou. Primăria a identificat terenul pe care vom amenaja acest nou loc de joacă, pentru care consiliul local a aprobat alocarea sumei de 30.000 lei”, a mai spus primarul comunei Comana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO A Fost Inaugurat Un Nou Loc De Joacă Pentru Copiii Din Comuna Constănțeană Comana, Alte Două Sunt în Pregătire – CTnews » Local Info

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*