FOTO Doi tineri au murit după ce au intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, la Medgidia

Doi tineri au murit după ce au intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, la Medgidia. FOTO ISU Constanța

Doi tineri, ambii în vârstă de 22 de ani, au murit într-un accident rutier petrecut, în dimineața zilei de sâmbătă, 22 mai, în Medgidia.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină sâmbătă, 22 mai, în jurul orei 3.30, pe strada Independenţei din Medgidia, după ce au autoturism lovise violent un copac de pe marginea drumului. La faţa locului au intervenit un echipaj SAJ B, un echipaj SMURD B şi un echipaj de descarcerare. În autoturismul avariat, au fost găsiți doi tineri, ambii în vârstă de 22 de ani, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei excesive, după ce șoferul, care conducea dinspre podul rutier către strada Lupeni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*