Incendiu la o casă din centrul Constanței. Pompierii au salvat o bătrână de 90 de ani

Incendiu la o casă din Constanța. FOTO ISU Constanța

Un incendiu a izbucnit în această dimineață într-o casă din centrul Constanței, iar pompierii au salvat o bătrână de 90 de ani.

Pompierii au intervenit la un incendiu care a izbucnit la o casă pe strada Cuza Vodă din Constanța, la intersecția cu bulevardul Ferdinand.

“Echipele de căutare – salvare au extras o victimă, sex feminin, aproximativ 90 ani. Se efectuează manevrele de resuscitare. În sprijin, a ajuns echipajul SMURD C (echipaj cu medic). Victima a răspuns manevrelor de resuscitare. Este transportată la SCJU” – ISU Constanța.

Pompierii au reușit să stingă focul în jurul orei 04.49. A ars o cameră pe o suprafata de 20 mp, restul locuinței, P+1, fiind afectat de fum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*