Sancțiuni pentru cei care aruncă gunoaie pe străzi și în parcuri, dar și pentru consumul de alcool în public

Politia Locala Constanta

Direcția Generală a Poliției Locale Constanța îi anunță pe constănțeni că au fost intensificate controalele în parcurile de pe raza municipiului Constanța, fapt pentru care recomandă respectarea regulilor privind păstrarea unui mediu curat și sănătos.

Un echipaj al Poliției Locale a depistat în cursul zilei de 4 aprilie o persoană care a consumat băuturi alcoolice și a aruncat ambalajul pe domeniul public din parcul de la Gară. Individul s-a ales cu o amendă contravențională de 500 lei. În aceiași zi, dar în Parcul Tăbăcărie, un alt individ a fost depistat în timp ce consuma alcool în loc public, fapt pentru care a fost amendat cu o 100 lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*